Меню

Про різноманіття

В найкращих умовах для вирощування у високогірних джунглях Коста-Ріки дозрівають, наприклад, бананові сорти «Конго» та «Грос Мішель».  Їх, як і багато інших місцевих сортів, не знайдеш на великих плантаціях. Для наших органічних продуктів підходять тільки ароматні сорти, які мають оптимальний смак для дитячого харчування. У випадку органічних бананів вирішальну роль також відіграє консистенція. Тільки через суміш різних сортів наше пюре отримує ідеальний склад. Наші органічні банани збирають, коли вони ще зовні зелені. Остаточний етап дозрівання триває близько тижня.

Крім того, ми також переробляємо фрукти, які не підходять для свіжого ринку через оптичні дефекти – занадто маленькі, занадто товсті, дуже тонкі або дуже великі. Обробка відбувається на місці, щоб запобігти псуванню під час транспортування.