Меню

Політика конфіденційності

Ми раді вітати Вас на нашому веб-сайті hipp.ua і дякуємо Вам за інтерес до нашої компанії і продуктів. Звичайно, ми дуже серйозно ставимося до захисту Ваших даних. Тому ми хочемо поінформувати Вас про те, як Ваші персональні дані обробляються ТОВ «HiPP Україна». Веб-сайт hipp.ua забезпечується ТОВ «HiPP Україна» (далі – «HiPP»).

HiPP здійснює обробку Ваших персональних даних (тільки для громадян України), лише якщо це дозволяється на підставі законодавчих норм або якщо Ви надали нам свою згоду на це. Обробка песональних даних відбувається відповідно до Закону України «Про захист персональних даних». Якщо Ви є громадяном ЄС, то до надання нам будь-яких Ваших персональних даних, Ви повинні попередньо письмово повідомити ТОВ «ХіПП Україна», щоб ми мали змогу прийняти рішення про можливість обробки Ваших даних, необхідності застосування положень Загальноєвропейського регламенту захисту даних (GDPR) та досягнути згоди про додаткові умови по виконанню норм GDPR. У разі неповідомлення Вами ТОВ «ХіПП Україна» та надання Вами персональних даних,  Ви погоджуєтесь та підтверджуєте Ваш обов'язок відшкодувати наші майнові втрати відповідно до законодавства.

Ваші персональні дані увійдуть до Бази даних  «Інформаційних програм підтримки материнства» (далі - База), метою  обробки та використання яких є сфера реклами (дослідження та  розсилка  рекламно-інформаційних матеріалів та пробників продукції з використанням доступних засобів зв’язку), володілець бази є ТОВ «ХіПП Україна», місцезнаходження бази та адреса для листування: 04080, м. Київ, вул. Фрунзе (Кирилівська), б. 40. Відповідальна особа, якій передаються дані - Начальник служби з реклами відділу маркетингу ТОВ «ХіПП Україна». Дані використовуються без письмових повідомлень, передбачених Законом та т.п.

Відкликання даної згоди здійснюється у письмовій формі.

Якщо Ви бажаєте отримати інформацію про обробку, збирання, систематизацію, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, уточнення, зміну, поновлення, використання і поширення, знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі конфіденційної інформації (зазначена вище) та передачу її третім особам, тощо, зверніться до нашої служби підтримки клієнтів за телефоном 0 800 50-15-12 або на адресу електронної пошти info at hipp.ua щодо Ваших прав на недоторканість приватного життя у будь-який час. Крім того, Ви можете звернутися з будь-якими питаннями або вимогами, застереженнями, які можуть у Вас виникнути,  надіславши електронного листа на адресу info@hipp.ua.

Дякуємо!

1. Обробка даних

Ми отримуємо дані двома способами: або Ви надали їх нам, або ми зібрали їх під час користування нашими послугами.

1.1. Дані, які Ви надали нам

Загалом, Ви можете користуватися нашим веб-сайтом, не передаючи нам свої персональні дані безпосередньо. Якщо ви користуєтесь певними послугами, наприклад HiPP BabyClub, підпискою на розсилку або формою зворотного зв’язку, ми попросимо Вас надати персональні дані. Це може включати, наприклад, Ваше ім’я, адресу електронної пошти, телефон або поштову адресу тощо. Це зробить відповідну послугу швидшою та зручнішою для користувачів. Деякі послуги навіть неможливо надати без введення Ваших даних. Для отримання докладнішої інформації про всі послуги, що пропонуються на hipp.ua, прочитайте розділ 2 цієї політики конфіденційності. Правовою підставою для відповідної обробки Ваших даних є Ваша згода та дозвіл на дії відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

1.2. Дані, які ми отримуємо, коли ви користуєтеся нашими послугами

Деякі дані збираються, щойно Ви відвідаєте наш веб-сайт.

1.2.1 Протокольні дані

Дані, що збираються автоматично, включають протокольні дані веб-сервера. Щоразу, коли Ви заходите на сторінку наших онлайн-сервісів і щоразу, коли Ви завантажуєте файл, дані доступу, пов’язані з цим процесом, зберігаються у протокольному файлі на нашому сервері. Кожен набір даних включає наступне: 

  • попередня сторінка, з якої було здійснено запит на нову сторінку або файл
  • назва файлу або сторінки, що запитується
  • дата і час запиту, чи був він успішним, та завантаження потужностей сервера на момент запиту
  • обсяг переданих даних
  • IP-адреса, яку Вам призначив постачальник
  • якщо Ви входите за допомогою облікового запису користувача, також дані для входу до відповідного веб-сервісу
  • використовуваний пристрій (мобільний, стаціонарний комп’ютер тощо) та операційна система, а також
  • програмне забезпечення браузера, що використовується.

Така інформація, що зберігається, оцінюється виключно анонімно для статистичних цілей.

1.2.2 Кукі

Кукі – це невеликі файли, що містять рядок символів, у яких певна інформація зберігається або в дешифрованому, або в зашифрованому вигляді. Сервер відправляє кукі-файли на Ваш комп’ютер, де вони зберігаються. Вони спочатку слугують для ідентифікації комп’ютера, з якого Ви зайшли на веб-сайт. Якщо Ви входите на веб-сайт, кукі-файли використовуються для повідомлення сервера про те, що Ви увійшли в систему, і для перевірки того, чи маєте Ви дозвіл на доступ до сторінки. Кожен кукі-файл має термін придатності, після якого він втрачає дійсність. Кукі-файли дозволяють відстежувати переміщення користувача від сторінки до сторінки на веб-сайті і навіть від одного веб-сайта до іншого. Кукі-файли можуть покращити зв'язок між нашим сервером та Вашим комп'ютером, роблячи користування веб-сайтом набагато зручнішим. Кукі-файли може надавати не тільки оператор веб-сайта, вони також можуть бути від сторонніх постачальників. Ваш браузер пропонує можливість відображення кукі-файлів на вашому комп’ютері, видалення існуючих або налаштування Вашого комп’ютера таким чином, щоб на Вашому жорсткому диску зберігалися не всі кукі-файли або взагалі жодні. Зверніть увагу, що деякі функції (наприклад, вхід в систему) не працюватимуть належним чином, якщо Ви відключите прийняття кукі-файлів.

Наразі ми використовуємо кукі-файли на нашому веб-сайті для наступних цілей, які забезпечують належну роботу:

Тип і назва

Функція

Термін зберігання

Сеансові кукі

(bc_user)

Дозволяє Вам заповнювати форми на веб-сайті.

Підтримує статус входу користувача до HiPP BabyClub під час відвідування, щоб мати змогу запропонувати високий рівень комфорту користувача для різних сервісів веб-сайта.

До кінця сеансу

 

Сеансові кукі

(brestfeedingnote)

Запобігає повторній появі повідомлення про грудне вигодовування під час відвідування веб-сайта, якщо користувач вказав, що більше не хоче, щоб воно відображалося.

До кінця сеансу

 

Сеансові кукі

(footerBar-hidden)

Запобігає повторній появі Панелі футера під час відвідування веб-сайта, якщо користувач закрив її.

До кінця сеансу

 

Постійні кукі

(cookie-disclaimer)

Запобігає повторній появі повідомлення про кукі під час відвідування веб-сайта, якщо користувач закрив його.

До одного року

 

Постійні кукі

(et_oi_v2)

Зберігає скасування згоди або поновлену згоду користувача на відстеження etracker.

До 50 років

 

Постійні кукі

(facebook_tracking_enable)

Зберігає згоду користувача на відстеження у Facebook або її скасування.

До 100 років

Правовою підставою для відповідної обробки Ваших даних є Ваша електронна згода та дозвіл.

1.2.3. еtracker

Сайт hipp.ua і пов’язані з ним підсторінки використовують технології, що забезпечуються компанією «etracker GmbH», для збору і збереження даних з метою вдосконалення сервісів веб-сайта. Ці дані також можна використовувати для створення профілів користувачів під псевдонімом. Для цього можна використовувати кукі-файли, як описано вище. Кукі-файли – це невеликі текстові файли, які зберігаються в локальному кеші браузера відвідувача веб-сайта. Кукі-файли дозволяють розпізнати Інтернет-браузер відвідувача. Дані, зібрані за допомогою технологій etracker, не будуть використовуватися для визначення особи відвідувача веб-сайта і не об’єднуватимуться з персональними даними, що стосуються особи, яка позначається псевдонімом, якщо особа, про яку йдеться, не надасть окремої згоди. Збір та зберігання даних можуть бути скасовані в будь-який час стосовно майбутніх послуг:

Ви не бачите кнопку? Деактивуйте свою програму для блокування рекламних модулів і перезавантажте цей веб-сайт.

Правовою підставою для відповідної обробки Ваших даних є Ваша згода та дозвіл, який може бути відкликанний Вами у будь-який момент.

1.2.4 Пікселі

Пікселі стеження, веб-маяки, невидимі GIF-файли або подібні технології (разом відомі як «пікселі») – невеликі зображення розміром з елемент зображення, які вставляються на веб-сайт. Ці зображення безбарвні та прозорі, тому вони лише виконують свою технічну функцію і не обмежують використання веб-сайта. Наприклад, пікселі використовуються для того, щоб визначити, як часто викликається сторінка або наскільки ефективною є рекламна кампанія. Пікселі часто використовуються разом із кукі-файлами, які необхідні для технічного функціоналу та для реєстрації Вашого заперечення.

Ми використовуємо пікселі на веб-сайті HiPP, щоб виміряти ефективність наших рекламних кампаній. Це означає, що ми розраховуємо, які інтеграції реклами призвели до якої кількості відвідувачів нашого веб-сайта. Метою є вдосконалення рекламних засобів та їх розміщення. Підрахунок не пов’язаний з конкретною особою, це суто статистичне дослідження. Ви можете будь-коли заперечити проти цього підрахунку на майбутнє. Наразі ми використовуємо такі пікселі стеження, проти яких Ви можете заперечити, натиснувши на такі посилання:

https://admixer.com/privacy/

Зверніть увагу: якщо Ви видалите кукі-файли, що зберігаються у Вашому браузері після Вашого заперечення, можливо, Вам доведеться ще раз натиснути на ці посилання, оскільки відмова буде задокументована у кукі-файлах.

1.2.5 Google AdWords

Для вимірювання ефективності нашої рекламної кампанії у Google («Google AdWords») ми використовуємо допомогу сервісу аналізу Google Conversion Tracking, Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; «Google»). У процесі Google AdWords розміщує на Вашому комп’ютері кукі-файл («конверсійний кукі-файл»), якщо Ви потрапили на наш веб-сайт за допомогою реклами Google. Ці кукі-файли перестають бути дійсними через 30 днів і не слугують для ідентифікації особи. Вони слугують лише для того, щоб визначити, що Ви натиснули на одне з наших рекламних оголошень і, таким чином, були перенаправлені на наш сайт. Таким чином, ми дізнаємось загальну кількість користувачів, які натиснули на нашу рекламу та були перенаправлені на наш веб-сайт. Однак ми не отримуємо жодної інформації, за допомогою якої можна було б встановити особу користувачів.

За допомогою описаного вимірювання продуктивності Google отримує персональні дані, які також зберігаються та обробляються серверами в США. На даний час не існує рішення Комісії ЄС про те, що США в цілому забезпечують належний рівень захисту конфіденційності даних. Однак Google зобов’язався дотримуватися Угоди про захист конфіденційності між ЄС та США щодо обробки персональних даних з держав-членів ЄС, опублікованої Міністерством торгівлі США. Докладнішу інформацію можна знайти тут: https://policies.google.com/privacy/frameworks?hl=de&gl=en. Докладнішу інформацію про захист даних у Google можна знайти за посиланням: https://policies.google.com/?hl=uk.

Якщо Ви не бажаєте брати участь у процедурі відстеження, Ви можете її деактивувати через менеджер налаштувань реклами (http://www.google.com/settings/ads/onweb/?hl=uk) або відмовитись від розміщення кукі-файлів у налаштуваннях Вашого браузера. Ви також можете деактивувати кукі-файли для відстеження конверсій, налаштувавши свій браузер таким чином, щоб блокувати кукі-файли з домену «googleadservices.com».

Правовою підставою для відповідної обробки Ваших даних є Ваша згода та дозвіл, який може бути відкликанний у будь-який момент.

2. Окремі сервіси

2.1 Форма для зворотнього зв’язку

На нашому веб-сайті також є форма зворотного зв’язку, що дозволяє Вам зв’язатися з нами, якщо Ви хочете, щоб ми відповіли на будь-яке Ваше запитання окремо. У будь-якому випадку ми отримаємо Ваше ім’я та прізвище та Вашу електронну адресу, щоб ми могли з Вами зв’язатися. Якщо Ви дасте нам свій номер телефону, ми також будемо раді передзвонити Вам, щоб відповісти на ваш запит.

Усі дані використовуються виключно для відповіді на ваш запит; вони не будуть використовуватися ані для розмов щодо продажу, ані іншим чином для рекламних цілей. Якщо Ви є членом HiPP BabyClub, ми можемо також оновити Ваші контактні дані, якщо це необхідно.

Ми будемо раді поінформувати Вас про будь-які збережені нами дані щодо Вас. Для отримання додаткової інформації див. розділ «Контакти».

Правовою підставою для відповідної обробки Ваших даних є Ваша згода та дозвіл, який може бути відкликанний Вами у будь-який момент.

2.2 HiPP BabyClub

Ви можете зареєструватися в HiPP BabyClub, створивши профіль для себе і своєї дитини на hipp.ua. Приєднавшись до HiPP BabyClub, Ви отримаєте низку переваг, наприклад зразки продукції та подарунки. Актуальний огляд послуг та переваг можна знайти на домашній сторінці HiPP BabyClub.

Під час першої реєстрації в HiPP BabyClub ми збираємо Ваше ім’я і дані про адресу, щоб мати можливість зв’язатися з Вами. Ми також зберемо Вашу електронну адресу, щоб мати змогу перевірити Вашу реєстрацію та надсилати Вам розсилку новин та листи батьків. Ми також зберемо ім’я та дату народження Вашої дитини, оскільки надсилатимемо Вам, зокрема, листи батьків та зразки продуктів згідно віку. Переконайтесь, що дані у Вашому профілі, особливо Ваша електронна пошта та поштові адреси, є правильними, інакше ми не зможемо включити Вас до переліку отримувачів наших переваг.

Крім того, ми просимо Вас вказати ім’я користувача під час першої реєстрації. Якщо Ви бажаєте брати участь у наших інтерактивних пропозиціях, Ваше ім’я користувача буде відображатися, щоб показати Вашу взаїмодію. Наприклад, ім'я користувача використовується, коли Ви робите огляди продуктів. Ваші відгуки публікуються під Вашим іменем користувача та відображаються для інших відвідувачів.

Як член Клубу Ви можете брати участь у конкурсах та розіграшах призів. Для участі у конкурсах та розіграшах призів, будь ласка, зверніть увагу на наші умови використання та умови участі, які Ви знайдете на відповідній сторінці конкурсу. У контексті конкурсу іноді збираються та публікуються особисті дані, такі як особиста фотографія чи опис зображення, які Ви подали. У разі проведення фотоконкурсу відповідні фотографії із доданим коментарем користувача та ім’ям дитини зберігаються та публікуються у загальнодоступній галереї.

Крім того, ми можемо опублікувати імена переможців та перші літери їхніх прізвищ або відповідно обрані дані на нашому веб-сайті. Деякі призи надаються компаніями-партнерами. Наскільки це необхідно для викупу або доставки призів, ми надаємо нашим партнерам відповідні персональні дані для обробки конкурсу або розіграшу призів у межах суворо регламентованого договору щодо обробки даних про замовлення. Це можуть бути Ваше ім’я, Ваша електронна адреса або поштова адреса, які зберігаються у Вашому профілі Клубу. У деяких конкурсах чи розіграшах призів участь вимагає виконання додаткових завдань, таких як порекомендувати друга чи розгадати загадку. У цьому випадку ми реєструємо, чи всі умови для участі виконані, щоб забезпечити чесне проходження конкурсу або розіграшу призів та захистити від зловживання відповідними технічними функціями.

Крім того, як член клубу, Ви отримуєте вигоду від ексклюзивних переваг та спеціальних пропозицій від наших партнерів. За умови наявності прямого Інтернет-з'єднання з магазином або службою партнера, ми можемо передавати партнеру необхідну інформацію за допомогою технічних шляхів, наприклад за індивідуально сформованим посиланням.

Як член клубу на свою електронну адресу Ви отримаєте наш лист для батьків, у якому Ви знайдете важливу інформацію та поради. Крім того, Ви будете отримувати інформацію про актуальні продукти та новини в розсилці HiPP BabyClub. Ви можете відмовитися від розсилки новин у контексті HiPP BabyClub у будь-який момент. Це дуже просто зробити за посиланням у розсилці або у Вашому профілі клієнта, якщо Ви зареєстровані в HiPP BabyClub.

Ми завжди прагнемо вдосконалювати наші листи для батьків. Сюди також відноситься статистична оцінка відправлення, наприклад, скільки листів для батьків було надіслано загалом, скільки їх було відкрито та як часто натискали вшиті посилання. Це не персоналізована оцінка, що означає, що ми не можемо простежити, чи були відкриті окремі листи для батьків або який одержувач натиснув на яке посилання.

Якщо Ви більше не бажаєте отримувати зразки продуктів або хочете припинити своє членство в HiPP BabyClub, зв'яжіться з нами за допомогою нашої форми зворотного зв’язку.

Правовою підставою для обробки Ваша згода та дозвіл, який може бути відкликанний Вами у будь-який момент.

2.3 Інтернет-магазин HiPP

У нашому інтернет-магазині HiPP ви можете легко замовити наші товари та зручно доставити їх додому. Ви можете зробити замовлення через свій екаунт, але ви також можете замовити товари, не створюючи екаунт. 

Для обробки замовлення ми збираємо ваші контактні дані, тобто прізвище та ім’я, номер телефону для запитів щодо доставки, а також адресу доставки. Ми використовуємо вашу електронну адресу, щоб надіслати вам підтвердження замовлення та підтвердити вашу особу під час створення облікового запису клієнта. 

В обліковому записі клієнта ви маєте можливість зберігати вищезазначені дані для майбутніх процесів замовлення. Ви також можете переглянути історію своїх замовлень та особисті дані. 

Ви можете видалити свій профіль  клієнта через батьківську службу HiPP або через форму зворотнього зв’язку на сайті  shop.hipp.ua. 

Для того, щоб обробити ваше замовлення, ми передаємо ваші дані як частину процесу замовлення  нашому партнеру. Платежі за допомогою кредитних карток обробляються зовнішнім постачальником послуг. 

Для того, щоб мати можливість використовувати переваги для членів HiPP-клубу в інтернет- магазині, ви повинні мати зареєстрований та авторизований профіль у HiPP-клубі. 

Якщо ви використовуєте іншу форму знижки, наприклад промо-коди, ми збираємо статистичні дані, що надають інформацію про ефективність певних знижкових кампаній. Наприклад, ми оцінюємо, скільки промо-кодів було видано та скільки з цих промо-кодів було фактично використано. Тут не генеруються особисті дані, а також не робиться посилання на конкретних осіб.

Правовою основою для більшості обробок даних, описаних у цьому розділі, є Ваша згода та дозвіл, який може бути відкликанний Вами у будь-який момент.

2.4. Конкурси і розіграші

Ви можете брати участь у конкурсах та розіграшах призів на нашому веб-сайті. Для того, щоб мати можливість запропонувати цю послугу, ми збираємо від Вас персональні дані, необхідні перед участю. Зазвичай вони включають Ваше ім’я, адресу електронної поши та поштову адресу, а в деяких випадках і Ваш номер телефону. Ці дані використовуються виключно для проведення та організації конкурсу. Після участі Ви не отримуватимете жодної реклами від «HiPP».

Іноді ми публікуємо імена переможців на нашому веб-сайті. Частина призів надається компаніями-партнерами. Наскільки це необхідно для викупу або доставки призів, ми надаємо нашим партнерам відповідні персональні дані для обробки конкурсу або розіграшу призів, такі як Ваше ім’я, адреса електронної пошти чи поштова адреса. У деяких конкурсах чи розіграшах призів участь вимагає виконання додаткових завдань. У цьому випадку ми реєструємо, чи всі умови для участі виконані, щоб забезпечити чесне проходження конкурсу або розіграшу призів та захистити від зловживання відповідними технічними функціями.

Правовою підставою для обробки Ваших даних, описаних у цьому розділі, є Ваша згода та дозвіл, який може бути відкликанний Вами у будь-який момент.

3. Соціальні мережі

На нашій сторінці  у соціальних мережах (Facebook, Instagram,  YouTube) також пропонують Вам служби широкої персональної підтримки та можливість залишатися на зв'язку з нами. Ці служби у соцмережах також збирають персональні дані, наприклад про створений вами профіль або за допомогою так званих соціальних плагінів, які реалізовані на сторонніх веб-сторінках.

Якщо Ви надішлете нам запит за допомогою будь-якої з цих платформ соціальних мереж, ми перешлемо запит до відповідального відділу. Дані використовуватимуться виключно для відповіді на Ваш запит і не передаватимуться третім особам.

Щоб мати можливість зв’язатись з нами через соціальні мережі, спочатку потрібно зареєструватися в цих сервісах. Для цього компанії, що стоять за цим сервісом, будуть записувати, зберігати та використовувати персональні дані, якщо це потрібно. Ми не маємо впливу на характер, обсяг та обробку таких даних. Це також стосується будь-яких зображень / відео, завантажених у соціальні мережі. Зверніть увагу, що права можуть бути передані сервісам соціальних мереж. Ви знайдете докладнішу інформацію в умовах користування та політиці конфіденційності відповідного постачальника послуг.

Нижче наведені сервіси, що забезпечуються компаніями, що знаходяться у США:

Facebook Inc. (1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA)

Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA)

Якщо Ви відкриєте веб-сторінку, що належить нашому веб-сайту, яка містить такий плагін, Ваш браузер встановить пряме підключення до серверів відповідних організацій. Вміст плагіна передається безпосередньо до Вашого браузера та інтегрується у веб-сайт. Тому ми не впливаємо на обсяг даних, які відповідні організації записують за допомогою таких плагінів. Тому інформація, яку ми надаємо Вам, базується на наших поточних знаннях:

Інтегруючи плагіни, відповідні компанії отримують інформацію про те, що Ви переходили на певні сторінки нашої пропозиції в мережі Інтернет. Якщо Ви вже ввійшли до системи однієї з вищезазначених платформ, вони можуть віднести Ваше відвідування до відповідного облікового запису, який Ви створили в них. Якщо Ви взаємодієте за допомогою плагінів, Ваш браузер надсилатиме відповідну інформацію безпосередньо відповідній компанії, де вона зберігається. Якщо у Вас немає облікового запису в жодній із вищезазначених компаній, все одно існує ймовірність того, що вони дізнаються Вашу IP-адресу та збережуть її.

Тому не можна виключати, що вищезгадані організації виявляють кожного відвідувача нашого веб-сайта на основі його IP-адреси та URL-адреси, до якої був отриманий доступ, навіть якщо відвідувач ані натискає на плагіни, ані зареєстрований в організації за допомогою облікового запису користувача.

Щоб дізнатись більше про мету та обсяг збору даних і подальшої обробки та використання даних цими організаціями, а також про Ваші права та можливості у зв’язку з цим і про те, які налаштування захищають Ваш приватний простір, див. політики конфіденційності, надані:

Facebook: http://www.facebook.com/policy.php 

Google: https://policies.google.com/terms?hl=uk

4. Додаток HiPPiS App

Звірята HiPPiS зустрічають дітей та батьків у різноманітних розвиваючих іграх та трьох захопливих історіях у додатку HiPP HiPPiS App. Додаток чітко структурований і простий у використанні. Він пропонує загалом вісім різних навчальних ігор, а також пригодницькі історії для читання вголос, забезпечуючи дітям веселощі та різноманітність та заохочуючи до розвитку когнітивних навичок в ігровій формі. Будь то вивчення кольорів або цифр, вгадування звуків тварин чи загадки - ігри підходять для малюків та маленьких дітей із п’ятьма різними рівнями складності. Інформацію про дитячий додаток HiPPiS App можна знайти тут.

Правовою підставою для обробки даних у зв’язку з цим є Ваша згода та дозвіл, який може бути відкликанний Вами у будь-який момент.

Для вдосконалення нашого додатку ми використовуємо Google Analytics (у тому числі Google Analytics для Firebase), сервіс веб-аналітики, який надає «Google Inc.» (далі – Google). Google Analytics використовує кукі-файли, які є текстовими файлами, що розміщуються на Вашому смартфоні, щоб допомогти веб-сайта проаналізувати, як Ви використовуєте сайт. Інформація, яку генерує кукі-файл, про Ваше використання цього веб-сайта, як правило, передається та зберігається Google на сервері в США. Анонімізація IP-адрес у цьому додатку ввімкнена, так що IP-адреса користувача буде скорочена і, отже, анонімізована Google заздалегідь у країнах-членах Європейського Союзу або в інших державах, які підписали Угоду про Європейську економічну зону. Лише у виняткових випадках повна IP-адреса буде передана Google для зберігання на сервері в США та скорочена там.

В даний час не існує рішення про те, що США в цілому забезпечують належний рівень захисту конфіденційності даних наданих в Google. Однак Google зобов’язався дотримуватися конфіденційності щодо обробки персональних даних. Докладнішу інформацію про захист даних у Google можна знайти за посиланням: https://policies.google.com/privacy?gl=en. Більше інформації, зокрема про збір даних за допомогою Google Analytics для Firebase, можна знайти тут: https://support.google.com/firebase/answer/6318039?hl=en.

Від імені оператора цього додатка Google використовуватиме цю інформацію для оцінки використання Вами додатка, складання звітів про діяльність веб-сайта та надання інших послуг для операторів веб-сайтів, що стосуються використання. Google не пов’язуватиме вашу IP-адресу, передану Вашим смартфоном у контексті Google Analytics, з будь-якими іншими даними, що зберігаються Google. Ви можете відмовитися від використання кукі-файлів, вибравши відповідні налаштування у своєму браузері; однак зверніть увагу, що, якщо Ви зробите це, можливо, Ви не зможете використовувати повний функціонал цього додатка. Ви також можете запобігти отриманню даних, пов’язаних із Вашим використанням додатка (у тому числі Вашої IP-адреси), створених кукі-файлами, та обробці таких даних Google:

Налаштування захисту даних для смартфонів на iOS

Якщо Ваш смартфон працює на iOS, відкрийте налаштування смартфона, виберіть піктограму HiPP Baby App, перейдіть у розділ «Відстеження» та пересуньте повзунок у положення «Вимкнено».

Налаштування захисту даних для смартфонів з операційною системою Android

Якщо у Вас смартфон, який працює на операційній системі Android, відкрийте налаштування додатка та встановіть перемикач у меню «Діагностика та живлення» на «Вимк.».

 

Правовою підставою для обробки Ваших даних, підключених до Google Analytics, є Ваша згода та дозвіл, який може бути відкликанний Вами у будь-який момент.

Для отримання докладнішої інформації про сервіс Google Analytics та його політику конфіденційності див. https://policies.google.com/privacy?hl=en

Загальну політику конфіденційності Google можна знайти тут: https://www.google.com.ua/intl/uk/policies/ 

Ми також використовуємо сервіс Firebase, щоб визначити, який рекламний матеріал призводить до встановлення додатка та як часто це відбувається. Ця оцінка проводиться виключно в анонімізованій формі. Сервіс Firebase є дочірньою компанією Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, США. Заяву про конфіденційність даних Firebase можна знайти тут:

https://www.firebase.com/terms/privacy-policy.html

Ви можете запобігти збору даних за допомогою Firebase, натиснувши кнопку для вимкнення діагностики та обслуговування, як вказано вище. Після цього сервіс блокується.

5. Термін зберігання

Персональні дані зберігаються нами лише стільки, скільки це необхідно для досягнення цілей, зазначених тут, і так довго, наскільки це дозволяється законодавством.

6. Ваші права

За запитом ми повідомимо Вам, чи зберегли ми дані про Вас і які (якщо застосовно). За умови дотримання законодавчих вимог, Ви маєте право на виправлення або блокування, або видалення цих даних.

Повний перелік прав зазначений у статті 8 Закону України «Про персональні дані» за посиланням https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2297-17#Text .

Крім того, Ви маєте право отримувати від нас дані, які стосуються Вас і які Ви нам надали, у структурованій, загальній та машиночитаній формі.

Якщо Ви не можете (або більше не можете) приймати рішення щодо Ваших персональних даних, ми обіцяємо завжди поважати Ваші вказівки та Вашу волю щодо цього.

7. Контактні дані

Співробітник з питань захисту даних ТОВ «ХіПП Україна»:

Начальник служби з реклами відділу маркетингу ТОВ «ХіПП Україна».

E-mail: info@hipp.ua 

03127, м. Київ, пр-т Голосіївський, буд. 100/2

©2021 HiPP