З 6 місяців дитячі м'ясо-овочеві пюре можна вводити в раціон, щоб забезпечити організм малюка залізом та білками. Потреба в нутрієнтах збільшується саме в період росту, оскільки отримані при народженні запаси виснажуються, а грудне молоко та молочні суміші не забезпечують необхідну кількість для дітей у 6 місяців.
Інгредієнти м'ясо-овочевого пюре HiPP з 6 місяців приготовані на парі, пюровані до однорідної, гладкої консистенції. Прикорм є таким додатковим харчуванням, яке:
Натуральний і збалансований склад сприяє нормальному розвитку та гарно смакує. Безпечні продукти не містять барвників, глютену, ГМО та консервантів.
М'ясо є джерелом гемового заліза, необхідного для синтезу гемоглобіну, що транспортує кисень у крові, який вкрай необхідний всім без винятку клітинам. Достатня кількість заліза забезпечує нормальне функціонування органів, зокрема мозку, підтримує сили та енергію. Саме залізо з м'яса найкращим чином засвоюється організмом дитини.
Крім того, м'ясо є джерелом білків, з яких утворюються тканини. Загалом білки зміцнюють організм, підтримують імунітет та беруть участь у багатьох біохімічних процесах. В порції м'яса містяться жирні кислоти Омега-3 для мозку та нервових клітин, вітаміни групи В, цинк та інші важливі для здоров‘я мінерали.
Органічні пюре НіРР мають натуральний склад. Використовується лише органічна сировина найвищої якості, яку підтверджує знак HiPP ORGANIC на етикетці. Пюре гомогенізоване для легкого засвоєння, не містить грудочок, має ніжну, гладку текстуру.
HiPP докладає зусиль, щоб виробляти найякісніші продукти. Грунт, на якому вирощуються овочі, не оброблюється хімічними або синтетичними речовинами (пестицидами тощо), а покращується через вирощування сидератів та чергування сільськогосподарських культур. Худоба пасеться просто неба на органічних фермах та отримує корисний органічний корм.
Підготовлена сировина є безпечною, перевіряється згідно із суворою системою контролю якості. Загалом здійснюється до 260 перевірок вмісту дитячих м'ясо-овочевих пюре з 6 місяців HiPP на всіх етапах виробництва.
М'ясо-овочеве пюре НіРР з 6 місяців краще пропонувати перед основним харчуванням (грудним молоком або сумішшю). Починають поступово з 1 чайної ложки. Кожного наступного дня порція збільшується на 1–2 чайні ложки. Варто дотримуватись рекомендацій схем прикорму HiPP. Важливо дивитися на реакцію дитини. Якщо з'явилися ознаки алергії чи непереносимості, варто звернутися до педіатра та переглянути раціон.
З 6 місяців організм малюка починає потребувати більше заліза, цинку та білка, ніж може дати молоко. Тому вводять прикорм. М’ясо рекомендується серед перших продуктів прикорму (разом із кашами, овочами), бо це найкраще джерело гемового заліза, яке добре засвоюється. М’ясо також містить необхідні амінокислоти для росту мозку та м’язів.
М’ясо у вигляді поживного м’ясо-овочевого пюре можна давати дитині у 6 місяців. Поступово можна збільшити частоту вживання.
Це означає,що продукт пройшов спеціальну обробку (гомогенізацію), під час якої тверді частинки подрібнюють і рівномірно змішують із рідиною. Гомогенізоване пюре має гладку консистенцію. Однорідність їжі полегшує травлення.
Жирні кислоти Омега-3 сприяють когнітивному розвитку дитини, концентрації уваги, загалом покращують розвиток мозку та здоров’я очей. Вони допомагають формувати DHA — основний структурний компонент клітинних мембран нейронів. До того ж завдяки протизапальній дії зміцнюється імунна система.