Меню

Виробництво та контроль якості

І хоча ми використовуємо у виробництві тільки добірні інгредієнти, шлях до найвищої якості проходить через систему багаторівневого контролю. 

До 260 перевірок

Шлях до найвищої якості проходить через систему багаторівневого контролю

Вміст кожної баночки проходить до 260 перевірок: від дослідження ґрунту, аналізу сировини до перевірки готового продукту. Коли наші фермери збирають урожай і поставляють нам овочі та фрукти, сировина перевіряється на наявність шкідливих речовин. І якщо лабораторія знаходить речовину, якої в продукті бути не повинно, ми відмовляємося від використання цієї сировини.

Лабораторія HiPP – одна із найкращих лабораторій Європи

Технічне устаткування нашої лабораторії дозволяє відфільтрувати близько 1200 можливих залишкових речовин, навіть у такій кількості як, наприклад, крупинка солі в 50-метровому басейні.