Вміст кожної баночки проходить до 260 перевірок: від дослідження ґрунту, аналізу сировини до перевірки готового продукту. Коли наші фермери збирають урожай і поставляють нам овочі та фрукти, сировина перевіряється на наявність шкідливих речовин. І якщо лабораторія знаходить речовину, якої в продукті бути не повинно, ми відмовляємося від використання цієї сировини.
Виробництво та контроль якості
І хоча ми використовуємо у виробництві тільки добірні інгредієнти, шлях до найвищої якості проходить через систему багаторівневого контролю.
До 260 перевірок
Лабораторія HiPP – одна із найкращих лабораторій Європи
Технічне устаткування нашої лабораторії дозволяє відфільтрувати близько 1200 можливих залишкових речовин, навіть у такій кількості як, наприклад, крупинка солі в 50-метровому басейні.