Меню

1901: перший продукт

Засновник підприємства Георг Хіпп старший

Про успіх сухарного борошна для дітей, яке Марія Хіпп продає й у власному магазині, дізнаються в околицях, і Йозеф Хіпп на початку сторіччя вже поставляє свою продукцію деяким колегам-кондитерам. Так кондитерська непомітно перетворюється на невелику мануфактуру Й. Хіппа з виробництва дитячого сухарного борошна, яке протягом десятиліть продається у звичному жовто-чорному пакуванні.

Завдяки сухарному борошну HiPP уже на початку століття стає брендом

Один із синів, Георг Хіпп (1905-1967), з особливим захопленням займається просуванням сухарного борошна на ринку. Шістнадцятирічним юнаком він ходить у Мюнхені від будинку до будинку, продаючи борошно HiPP. Незабаром йому стає «тісно» на батьківському підприємстві.

Тому Георг Хіпп виділяє цей напрямок і засновує в 1932 році свою власну фірму у Пфаффенхофені.