Меню

1956: першопрохідник в галузі органічного землеробства

Ферма Ehrensberger Hof

Одночасно з початком промислового виробництва дитячого харчування в 1956 році Георг Хіпп починає займатися вирощуванням овочів і фруктів на натуральних ґрунтах і без застосування хімії. Переконаний у правильності ідеї швейцарця д-ра Ганса Мюллера, основоположника органічного сільського господарства, він ставить собі мету – виробництво корисного для здоров’я і смачного дитячого харчування із продуктів, вирощених за принципами органічного землеробства.

У результаті сімейна ферма Ehrensberger Hof під Пфаффенхофеном переводиться на органічний метод виробництва. В 1967 році син Клаус, разом із братами Георгом і Паулусом, приймає керівництво підприємством і крок за кроком запроваджує в життя екологічні ідеї.   

Будучи першопрохідником в галузі органічного землеробства, Клаус Хіпп особисто їздить від фермера до фермера і проводить непросту роз’яснювальну роботу. Поступово йому вдається надихнути своєю ідеєю фермерів і створити мережу фермерів-підрядників, які працюють за принципами органічного землеробства.

Сьогодні HiPP має мережу з понад 8000 контрактних фермерів і є найбільшим у світі виробником органічної сировини.