Гіпоалергенне харчування знижує ризик розвитку алергії

Молочний білок може стати вирішальним фактором для розвитку алергії. При виробництві гіпоалергенного харчування, за допомогою спеціального виробничого процесу, білок молока розщеплюється так, що утворюються структурні елементи, які організм дитини сприймає як менш чужорідні. Таким чином, гіпоалергенне харчування сприяє зниженню ризику розвитку алергії.

  • Звичайне гіпоалергенне харчування з частково розщепленим білком
  • Наступне гіпоалергенне харчування HiPP НА є глибоко розщепленим та ультрафільтрованим

Молочний білок, що використовується у гіпоалергенному харчуванні HiPP HA 1 Combiotic, є глибоко розщепленим та ультрафільтрованим, а також пройшов випробування в проспективному спостережному дослідженні на предмет профілактики алергії.

Успіх тут прямо залежить від послідовності Ваших дій у перші 4-6 місяців життя малюка. Навіть невелика кількість молочного харчування для немовлят зі звичайним нерозщепленим білком може призвести до сенсибілізації і, таким чином, поставити під загрозу переваги низькоалергенного харчування.

Важливо: низькоалергенне харчування не гарантує стовідсоткового захисту, але знижує ризик розвитку алергії.

Грудне молоко сприяє розвитку здорової кишкової мікрофлори, яка може захистити від алергії.

Поряд із молочним білком, кишкова мікрофлора дитини відіграє, очевидно, також важливу роль у боротьбі з алергією. Дослідження показали, що склад мікрофлори кишківника дітей з алергією та дітей, які не страждають на це захворювання, має явні відмінності.

Кишкова мікрофлора дітей, які страждають на алергію, звичайно містить більше небажаних бактерій, а число корисних молочнокислих бактерій є нижчим, ніж у дітей, які не страждають на це захворювання. Здорова кишкова мікрофлора, як і в дітей на грудному вигодовуванні, має, очевидно, вирішальний вплив на профілактику алергії.

 

Гіпоалергенне молочне харчування HiPP НА Combiotic: захисний комплекс за зразком грудного молока.

Грудне молоко є основною моделлю для наших науково-дослідних розробок. У грудному молоці міститься широкий спектр пробіотичних культур, які можуть мати індивідуальні відмінності. Крім того, у грудному молоці містяться пребіотичні харчові волокна, які сприяють формуванню здорової кишкової мікрофлори. Гіпоалергенні молочні суміші HiPP НА Combiotic орієнтовані на цей зразок. Так, наприклад, вони містять, зокрема, пробіотики, пребіотики та Омега-3.