Гіпоалергенне харчування знижує ризик розвитку алергії

Молочний білок може стати вирішальним фактором для розвитку алергії. При виробництві гіпоалергенного харчування, за допомогою спеціального виробничого процесу, білок молока розщеплюється так, що утворюються структурні елементи, які організм дитини сприймає як менш чужорідні. Таким чином, гіпоалергенне харчування сприяє зниженню ризику розвитку алергії.

  • Звичайне гіпоалергенне харчування з частково розщепленим білком
  • Наступне гіпоалергенне харчування HiPP НА є глибоко розщепленим та ультрафільтрованим

Молочний білок, що використовується у гіпоалергенному харчуванні HiPP HA 1 Combiotic, є глибоко розщепленим та ультрафільтрованим, а також пройшов випробування в проспективному спостережному дослідженні на предмет профілактики алергії.

Успіх тут прямо зал