Меню
дитячі овочеві пюре з 4 місяців
  • from 4 months (after the 4th month)

Овочеві пюре з 4-х місяців

 Пюре з овочів – один з варіантів для першого знайомства малюка з прикормом.

Дитячі овочеві пюре для немовлят від 4 місяців – ідеальний вибір для першого прикорму вашого малюка, що забезпечує оптимальний початок дорослого харчування. Для забезпечення кращої засвоюваності та безпеки для здоров’я немовляти, наші спеціалісти створили пюре з мінімальної кількості інгредієнтів. 

Ми ретельно відбираємо свіжі овочі найвищої якості, які проходять контроль на відповідність стандартам безпеки. І після дбайливої обробки вони перетворюються на ніжне пюре з овочів, яке легко жувати і ковтати. Наші фахівці з дитячого харчування враховують особливості розвитку дітей на цьому етапі життя, тому наше овочеве пюре містить необхідні поживні речовини для правильного росту і розвитку. У складі деяких видів пюре є органічна рослинна олія, завдяки якій організм Вашого малюка отримує натуральні жирні кислоти Омега-3, що відіграють важливу роль у розвитку клітин мозку та нервової системи.

З перших місяців життя дитяче харчування вимагає особливого підходу, тому ми гарантуємо, що наші овочеві пюре є безпечними та якісними. Ви можете бути впевнені, що ваш малюк отримує найкраще харчування.

На самому початку необхідно враховувати деякі особливості прикорму – починайте з 1‒2 ложечок пюре перед обіднім годуванням грудним молоком або молочною сумішшю та поступово збільшуйте порцію, щоб Ваш малюк не поспішаючи звикав до нового виду їжі.